یکشنبه 21 تير 1405 - Sun 12 Jul 2026
  • استراتژی "مقابله به مثل یا پینگ پونگی" برای مقابله با تهاجمات آمریکا کافی است؟

  • گراهام به مرگ طبیعی مُرد یا کُشته شد؟

  • وضعیت بورس امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • کشور همچنان در شرایط جنگی قرار دارد

  • معمار جنگ در حساس‌ترین مقطع جنگی از صحنه محو شد + فیلم و عکس

  • وعده پشت وعده؛ الان هم وقت تغییر نسل نیست!

  • لیندسی گراهام قربانی کدام سرویس اطلاعاتی شده است؟ + عکس

  • حمله هوایی به لرستان

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۱ تیر

  • جنگ با واقعیت در قاب اسرائیل اینترنشنال +فیلم

  • توضیحات بقائی درباره جزئیات سفر عراقچی به عمان

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • تاکتیک فشار حداکثری با پوشش دیپلماسی

  • پیش‌بینی جدیدترین مسیر احتمالی بورس

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲۱ تیر

  • بیانیه سنتکام درباره جدیدترین تجاوز آمریکا به ایران

  • قالیباف: دوران توافقات یک طرفه تمام شده است

  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 327260
    تاریخ انتشار: 18/دي/1401 - 23:27

    مسکو و مینسک رزمایش مشترک هوایی برگزار می کنند/ اعزام کاروان تجهیزات نظامی روسیه به بلاروس

    وزارت دفاع بلاروس یکشنبه شب خبر داد که این کشور و روسیه رزمایش مشترک هوایی برگزار خواهند کرد و کاروان تجهیزات نظامی روس ها به مینسک رسیده است.

    مسکو و مینسک رزمایش مشترک هوایی برگزار می کنند/ اعزام کاروان تجهیزات نظامی روسیه به بلاروس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از  ایرنا به نقل از رویترز، وزارت دفاع بلاروس در بیانیه‌ای گفت که این رزمایش از ۱۶ ژانویه تا اول فوریه (۲۹ دی تا ۱۲ بهمن) برگزار می‌شود.

    بر اساس این بیانیه، یگان‌های هوایی ارتش روسیه برای حضور در این رزمایش یکشنبه به بلاروس رسیدند.

    همچنین همه واحدهای آموزشی و فرودگاه‌های نظامی نیروی هوایی و دفاع هوایی ارتش بلاروس نیز در این رزمایش حضور خواهند داشت.

    پیشتر وزارت دفاع بلاروس اعلام کرده بود که کاروان دیگری از تجهیزات نظامی روسیه روز جمعه به این کشور رسید.

    این کاروان در راستای تلاش‌ها برای ایجاد یک گروه نظامی منطقه‌ای میان بلاروس و روسیه به آن کشور اعزام شد.

    الکساندر لوکاشنکو رئیس جمهوری بلاروس در ماه اکتبر آغاز ایجاد گروه منطقه‌ای نظامی با روسیه را اعلام کرد.

    به گفته وی، وخامت اوضاع در امتداد مرزهای غربی اتحادیه روسیه و بلاروس ایجاب کرده است که چنین گروهی ایجاد شود.

    لوکاشنکو جمعه از یک پایگاه نظامی روسیه در بلاروس بازدید کرد. وی و یک مقام ارشد ارتش روسیه در این پایگاه نظامی درباره برگزاری رزمایش مشترک گفت‌وگو کردند.

    بلاروس روز پنجشنبه اعلام کرد که در چارچوب توافقنامه‌های نظامی مشترک، تجهیزات و تسلیحات بیشتری از روسیه خواهد خرید.

    روسیه و بلاروس از لحاظ اقتصادی و نظامی متحد نزدیکی محسوب می‌شوند. کشورهای غربی ادعا می‌کنند که مسکو از مینسک به عنوان پایگاهی برای حمله به اوکراین استفاده می‌کند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما